Acest PRIMAR din Botosani si-a pus in cap toti „asistatii” cu „frezoane” dupa CE LE-A TAIAT AJUTOARELE SOCIALE. Cum vrea sa ii invete cu MUNCA pe oamenii din comuna sa…

Un primar din județul Botoșani a tăiat ajutoarele sociale la 500 de persoane din comuna pe care o conduce. Florin Buțura ar putea fi un exemplu bun de urmat pentru alți politicieni.

Florin Buțura a decis să aplice legea încă din primele zile ale mandatului său, iar într-un an, numărul asistaților social din oraș a scăzut de la 850 la 360.

Așa cum era de așteptat, decizia primarului a stârnit nemulțumirea unora, în special a celor de etnie romă, dar Florin Buțura spune că nu va renunța la idee.

„Vara trecută erau în comuna peste 850 de persoane care beneficiau de ajutoare. Acum avem vreo 360 de persoane. Nu au venit să-şi facă orele de muncă şi după o lună de zile au pierdut aceste ajutoare sociale oferite de stat. În fiecare lună ei sunt chemaţi să-şi facă orele de muncă, la curăţenie, strâns hârtii, la desfundat poduri. Nu sunt lucrări grele pe care trebuie sa faca dar e mai usor sa stai la birt in sat decat sa pui mana pe o matura. Până la urmă, mizeria tot ei o fac”, a declarat Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

Sursa: libertatea.ro