A plecat la 18 ani de acasă, la 19 a devenit milionară. Cum și-a făcut tânăra averea de la zero

Linsey s-a născut în Maryland, Statele Unite ale Americii, și, potrivit spuselor părinților ei, a vrut de mică să devină băgată.

Tănăra a pus bazele imperiului ei de milioane încă de la vârsta de 16 ani și, la doar 19 ani, a devenit milionară.

În acest moment, Linsey a cumpărat 7 case și are un imperiu imobiliar în valoare de peste 5 milioane de dolari.

”Colecția mea de machiaj valorează peste 50.000 de dolari,” a declarat Linsey într-un mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly.

”Stilul meu de viață e super luxos, viață Barbie de top. Știu că acum am un stil de viață la care visează foarte mulți, dar am muncit atât de mult.”

”Îmi schimb hainele de cel puțin 5 ori pe zi. Mă plictisesc să port aceeași ținută. Cred că am cheltuit 50.000 de dolari pe pantofi.”

”M-am mutat din casa părinților de ziua mea, în ziua în care am împlinit 18 ani. Mi-am împachetat lucrurile în mașină, nu aveam bani, dar am ajuns în Florida,” a continuat Linsey.

”Nu prea aveam bani când eram mică, dar asta m-a făcut să apreciez valoarea unui dolar. De la 15 ani am vrut să devin model.”

De la 16 ani, Linsey a început să publice imagini cu ea pe rețelele de socializare. Atunci când a început să facă live-uri, ea a câștigat inițial câte 600 de dolari pe zi, după care a crescut la 2.000 de dolari pe zi.

După ce a acumulat o sumă semnificativă, Linsey a investit banii în piața imobiliară. Tânăra a cumpărat 7 case și are acum un portofoliu imobiliar în valoare de peste 5 milioane de dolari. Deși a plecat de acasă la 18 ani, ea a devenit milionară până la 19 ani și acum își trăiește viața de Barbie la care a visat.