A murit prezentatorul de la Viata Satului, TVR! Drum lin si Dumnezeu sa te odihneasca in pace

Doliu pe scena politica, dar si de televiziune din Romania! A murit Adrian Radulescu, fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii! Fostul politician s-a stins din viata miercuri, 19 mai, la varsta de 66 de ani! Adrian Radulescu a fost moderator, intre 2001 si 2007, al emisiunii Viata Satului de la TVR.

Scena politică este de miercuri, 19 mai, mai săracă, după ce Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a murit. Acesta s-a stins din viață la spital, la vârsta de 66 de ani, după ce și-a dedicat o bună parte din viață carierei sale.

Primele informații apărute în presă arată că Adrian Rădulescu, fost secretar de stat și vicepreședinte al PMP, fusese internat la spital marți, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la birou. Imediat, medicii l-au testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost unul negativ, dovadă că nu era bolnav de Covid-19.

“Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin şi Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanţe familiei”, a transmis pe Facebook, Cristian_Diaconescu, Președintele PMP.

“Un ultim și pios omagiu lui Adrian Rădulescu și Sincere condoleanțe familiei îndoliate, adresăm și noi, colegii din Filiala PMP Arad. Agricultura a pierdut un bun fermier și un excelent ambasador! Adrian Rădulescu a murit la numai 66 de ani, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți agricultori, dar și Președinte al Asociației Fermierilor din România. Adrian Rădulescu a fost nu doar fermier, dar și un lider, o voce a agriculturii.

Fost Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii și fost Consilier Prezidențial, a intrat în lumea agricolă ca moderator, între 2001 și 2007, al emisiunii ”Viața Satului”. Și-a continuat drumul în agricultură și a rămas și aproape de presă, fiind o prezență mereu obiectivă în mass-media, ca invitat în emisiuni în care mereu prezenta realitatea din sectorul agricol și problemele cu care se confruntă fermierii.

În calitate de Vicepreședinte PMP- Departament pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii specifice, a fost unul dintre membrii cei mai activi ai partidului. Drum lin în Lumină și Veșnică Odihnă”, a scris pe Facebook Florin Remeţan, Președinte PMP ARAD.