A înnebunit lupul? Leo de la Strehaia se laudă că s-a iubit cu Anna Lesko timp de un an! ”A râs de mine când i-am spus că vreau să-i cumpăr un apartament în Militari”

Leo de la Strehaia susine că a avut o relație cu interpreta Anna Lesko, vedeta care a intrat în showbiz cu mulți ani în urmă cu ajutorul fostului ei iubit,

Irinel Columbeanu.

 

Leo a povestit într-un video pe Youtube, intitulat ”Leo de la Strehaia despre iubitele Ana Les… și Jasmine” (un fel de ”ghici, ciupercă, ce-i”), că a făcut eforturi uriașe pentru a o cucerit pe Anna Lesko, însă până la urmă a reușit.

Leo de la Strehaia: ”I-am trimis în fiecare zi câte 101 tradafiri”

 

anna lesko”O fată care mi s-a pus pata pe ea, o chema Ana, cred că știi despre cine este vorba. A fost o fată de care mi-a plăcut tare mult și am vrut s-o cuceresc neapărat. I-am trimis, timp de o lună, în fiecare zi, flori, câte 101 trandafiri. Când veneau prietenii pe la ea, bine, mi-a povestit ea după aia, și vedeau florile, o întrebau de unde le-a primit.

Și ea nu dorea să spună de unde. În final, m-am combinat cu ea, dar a fost o fată foarte directă. Mi-a zis că are vreo 3-4 iubiți la momentul ăla, să nu mă supăr și dacă mă deranjează, să n-o mai caut. A zis: ”dacă îți place așa mult de mine și vrei să avem o relație, îmi cumperi un apartament în care să ne vedem numai noi, din când în când, asta e condiția mea!”

Am fost de acord să-i cumpăr un apartament dar am întrebat-o unde, în ce zonă… Zic: ”Am niște prieteni care construiesc blocuri în Militari”. Și ea a început să rândă, a zis: ”Cum, în Militari? Chiar îți bați joc de mine?”. Ea dorea în Herăstrău. Până la urmă m-am înțeles cu ea și i-am luat un apartament întro zonă mai bună și din când în când ne întțlneam în acel apartament.

Și am avut o relație… așa… aproape un an de zile.