A fost aleasă cea mai frumoasă adolescentă din lume, iar acum face furori online! Ea este bruneta care te hipnotizează cu privirea ei. GALERIE FOTO

În urmă cu câțiva ani, Emily Garcia intra în posesia unui titlu mult râvnit de milioane de tinere. A fost desemnată Miss Teen Earth, și anume cea mai frumoasă adolescentă din lume. Acum are 18 ani și s-a schimbat foarte mult. Nu neapărat fizic, deși unii ar spune că s-a făcut mult, mult mai frumoasă, ci psihic.

In urmă cu câțiva ani, Emily Garcia intra în posesia unui titlu mult râvnit de milioane de tinere. A fost desemnată Miss Teen Earth, și anume cea mai frumoasă adolescentă din lume. Acum are 18 ani și s-a schimbat foarte mult. Nu neapărat fizic, deși unii ar spune că s-a făcut mult, mult mai frumoasă, ci psihic.

Pentru toți fanii Instagram-ului, iată un alt cont de care nu vrei să te lipsești. Emily Garcia are 18 ani, este din Brazilia, acolo unde este considerată o „mini Megan Fox”, și se bucură de foarte mult succes în mediul online. Pe contul ei de Instagram, unde are peste 3.2 milioane urmăritori, postează frecvent ședințe foto și selfie-uri de calitate, apreciate zilnic de sute de mii de oameni.

Într-un interviu recent, acordat pentru Folha de Londrina, Emily a povestit cât de mult a fost schimbată de faima obținută de pe urma concursului. Schibmată, bineînțeles, în bine.

„Eram foarte, foarte timidă și am învățat foarte mult de pe urma muncii mele. Nu mai am inhbiții după atâtea poze și filmări”, a spus tânăra.

Deși este extrem de apreciată pentru frumusețea ei (trupul zvelt, ochii verzi și răpitori, părul negru ca abanosul), au existat și oameni care au pus la îndoială faptul că aceasta ar fi… dată de Mama Natură.

„Sunt foarte sinceră cu oamenii. Câteodată, mai apar comentarii că mi-am operat nasul, că mi-am pus silicoane, etc. Nu am nicio operație. Tocmai am împlinit 18 ani. Părinții nu m-ar fi lăsat niciodată, iar eu am puțină minte”, mai spunea Emily, în martie 2019.