5 lucruri pe care Balanțele nu le suportă

Fiecare semn are o lista minunata de trasaturi de personalitate. Bineinteles ca are atat trasaturi bune, cat si mai putin bune. Daca sunteti intr-o relatie cu un nativ Balanta, probabil ca este bine de stiut ce lucruri nu le suporta sau il deranjeaza cel mai tare. Nu este un semn cu totul usor de inteles, dar nici imposibil, bineinteles.

In continuare va vom prezenta o lista cu 5 lucruri pe care Balantele nu le suporta. Incercati sa tineti cont de ele atunci cand aveti de-a face cu acesti nativi. Va fi mai usor.

1. Balantele nu suporta persoanele care nu-si respecta promisiunile. Ei fiind oameni de incredere, nu tolereaza deloc acest lucru, scrie sanatos247.ro.

2. Balantele nu suporta ca cineva drag lor, sa le minta. Ele iarta, dar nu uita niciodata. Sunt suficient de inteligente pentru a invata din greselile lor si au tendinta sa-si aminteasca totul cu foarte mare grija.

3. Balantele nu suporta atunci cand cineva incearca sa profite de ele, intr-un mod sau altul. Ele pe cat de dragute sunt, pe atat sunt si de inteligente.

4. Balantele nu suporta ca cineva sa tipe la ele sau sa se comporte urat cu ele. Nu le place sa fie tratate urat sau sa le certe cineva, deoarece se vor indeparta rapid de acea persoana.

5. Nativii acestei zodii nu suporta atunci cand sunt nevoiti sa joace teatru si nu se pot exprima liber cu propriile cuvinte. Ele sunt fiinte foarte directe si nu le plac deloc „ocolisurile”.